INFO >>
Diberdayakan oleh Blogger.

Album Nirvana Nu kahiji (Bleach 1989)

Bleach nyaeta album Nu kahiji grup band Nirvana, Anu di rilis di tahun 1989, loba laguna anu nyaritakeun tentang kahirupan Aberdeen, washington As anu sabuah kota letik di mana kurt cobain Digedekeun, ieu dihandap judul judul laguna..

1. "Blew"

2. "Floyd the Barber"

3. "About a Girl"

4. "School"

5. "Love Buzz" (Robbie van Leeuwen)

6. "Paper Cuts"

7. "Negative Creep"

8. "Scoff"

9. "Swap Meet"

10. "Mr. Moustache"

11."Sifting"

12. "Big Cheese" (Cobain, Krist Novoselic)

13. "Downer"

Anjeun resep kanu lagu- lagu Nirvana, lamun arek nga download laguna klik wae nu dihandap

zwani.com myspace graphic comments

Download

komentar | | Baca Salengkapna...

Arti sisindiran

Sisindiran téh asalna tina kecap sindir, anu ngandung harti omongan atawa caritaan anu dibalibirkeun, henteu togmol. Luyu jeung éta, dina sastra sunda anu disebut sisindiran téh nyaéta karya sastra nu ngagunakeun rakitan basa kalawan dibalibirkeun. Dina sisindiran, eusi atawa maksud anu dikedalkeun téh dibungkus ku cangkangna. Wangunan sisindiran téh kauger ku purwakanti, jumlah engang dina unggal padalisan, jeung jumlah padalisan dina unggal padana. Ku kituna, sisindiran téh kaasup kana wangun ugeran (puisi). Upama ditilik tina wangun jeung cara ngébréhkeunana, sisindiran dibagi jadi tilu golongan nyaéta: Rarakitan, Paparikan jeung Wawangsalan Ditilik tina eusina, rarakitan jeung paparikan bisa dipasing-pasing jadi tilu golongan, nyaéta: 1. silihasih; 2. piwuruk; jeung 3. sésébréd.
Conto sisindiran:
Aya roda na tanjakan,
katinggang ku pangpung jengkol.
Aya ronda gogoakan,
katinggang ku hulu kohkol.

aya listrik di masigit,
caangna kamana-mana.
aya istri jangkung alit,
cangkengna kamana-mana

Sumber : wikipedia

komentar | | Baca Salengkapna...

Cepot saparakanca

baraya urang sunda yeuh simkuring boga video kenging milarian tina you tube cepot saparakanca nyaeta video animasi tentang bobodoran prak gera tingali tah videona

video

komentar | | Baca Salengkapna...

Oasis

Urang sunda - Oasis nyaeta grup band rock influental anu asalna ti Inggris anu dibentuk di Manchester di tahun 1991. tina awalna ngarupakeun ngaran bandna The Rain, grup ieu dibentuk ku Liam Gallagher (vokal), Paul Arthurs (gitar), Paul McGuigan (bass), dan Tony McCarroll (drum jeung perkusi), Terus aya nu milu gabung ka grup band maneh na nyaeta lancek Liam, Noel Gallagher (gitar jeung vokal). Saeunggeus ngaganti ngaran band na jadi Oasis, para anggotana ngandatangani kontrak eujeung label rekaman indie Creation Records jeung saenges ngarilis album perdana maranehna Definitely Maybe ti tahun 1994. Tahun saterusna, Oasis ngarilis deui nyaeta (What's the Story) Morning Glory? Babarengan jeung drummer anyar nyaeta Alan White anu di tengah persaingan eujeung band britpop, Blur. Gallagher bersaudara oge sacara berkala ngajadi topik tina tabloid jeung berita tina gaya hirup liar jeung perselisihan maranehna. tina tahun 1997, Oasis ngarilis album katilu nyaeta, Be Here Now. tina album ngabogaan angka penjualan anu gancang tina sajarah Inggris, popularitas album katilu maranehna turun sacara dratis. Oasis langsung kalengitan anggotana Paul McGuigan jeung Paul Arthurs tina maraneh na eukeur proses rekaman jeung arek ngarilis Standing on the Shoulder of Giants ti tahun 2000. Dua posisi angota eta kosong terus digantikeun ku Gem Archer jeung Andy Bell. Oasis ngahasilkeun deui kasuksesan tina popularitas anu tina album Don't Believe the Truth ti tahun 2005. Bulan Agustus 2009, Noel Gallagher ngumumkeun pengunduran dirina ti Oasis pasca garelut eujeung Liam. Anggota Oasis, dipimpin ku Liam Gallagher, ngamutuskeun terus ngalanjutkeun pagawean maranehna. samentara Noel ngabetuk proyek solo Noel Gallagher's High Flying Birds.

       Oasis, tina tujuh singel jeung tujuh album anu pernah populer diposisi ka hiji di tangga musik Inggris, pernah ngamenangkeun lima belas NME Awards, salapan Q Awards, opat MTV Europe Music Awards jeung genep Brit Awards, anu termasuk salah sahijina ti tahun 2007 anu eukeur kontribusi musik anu luar biasa jeung salah sahiji album anu paling alus tina 30 tahun akhir, anu ngadasarkeun polling BBC Radio 2. Oasis oge pernah dinominasikeun eukeur ngamenangkeun tilu siki Grammy Award anu kahitung ti tahun 2009, Oasis geus ngajual sakitar 70 juta copy rekaman maranehna di seluruh dunia.Oasis didaftarkeun tina Guinness Book of World Records ti tahun 2010 eukeur “Longest Top 10 UK Chart Run By A Group” saengeus ngahasilkeun 22 single hits di top-10 chart musik Inggris.Oasis oge menang rekor dunia Guinness sabagai entitas musik anu sukses antara tahun 1995 sampai 2005, ngaduduki salama 765 minggu di chart musik Top 75.

mangga nu bade nga download lagu laguna klik we dihandap
Oasis - Song bird
Oasis - Wonder wall
Oasis - What ever
Oasis - Stop crying your heart out
Oasis - Stop the clocks
Oasis - Slide Away
Oasis - Dont look back in Anger
Oasis - D'You Know What I Mean
Oasis - Little by Little
Oasis - Im OuttaTime
Oasis - Champagne supernova
komentar | | Baca Salengkapna...

Download Mp3 jaipong

Mangga ka urang sunda sadayana anu bilih meryogikeun ieu mp 3 jaipong mangga tah gera candak anu di handap, sok ah urang mumule kasenian sunda ku urang sadayana sok tah candak mp3 na,mp3 ieu menang milarian sim kuring di dunia internet nya eta di situs penyimpana fail nyaeta sapertos 4shared, mediafire,jeung nu sanesna



komentar | | Baca Salengkapna...

Vagetoz

Vagetoz nyaeta grup musik asal Cisat sukabumi anu berdomisli na di jakarta. Grup musik ieu dibentukna ti tahun 1999 Anggotana grup band ieu 6 jelema nyaeta Teguh Permana (vokal), Acep Gunawan alias Son! (gitar), Irman alias Nuki  (gitar), Budi alias Eboth (bass), Rudi alias Iday (drum), jeung  Dedi alias Tompel (gulung wayar). Album pertamana nyaeta  Sesuatu Yang Beda nu di dirilisna di tahun 2007 saacan gabung eujeung Sony BMG jeung merilis album perdana, di tahun 2004 Vagetoz sempet rekaman album kompilasi jeung hiji lagu single, "Sebaiknya Aku Pergi".

Ngaran Vagetoz eta dicokot tina kata Pageto (Bahasa Sunda) lamun artina bahasa indonesiana mah lusa. Sabab baheula maraneh na satiap arek latihan, maranehna osok ngomong "Pageto wae latihana"
Di Tahun 2008, Vagetoz  nyieun deui album religius bertajuk Kuatkan Aku anu ngahadirkeun 8 lagu jeung 4 lagu tina format karaoke. Album ieu diciptakeunna ngadasarkeun inspirasi pribadi para personel Vagetoz  tina meniti perjalanan spiritualna. Perilisan album ieu oge ngahiji eujeng novel anu berjudulna Kuatkan Aku : Catetan Spiritual jeung Kreativitas Vagetoz anu diterbitkeun ku DAR! Mizan.

kanggo baraya Urang sunda nu nuju milarian lagu lagu pop indonesia sok yeuh simkuring nyadiakeun mp3 ti grup band vagetoz sok we tah sedot laguna...

Vagetoz - kehadiran mu

Vagetoz - Sesuatu Yang Beda

Vagetoz - kecewa

Vagetoz - Lelah ku

Vagetoz - Jauh

Vagetoz - Betapa Aku Mencintaimu

Vagetoz - Ervina

Vagetoz - Penyesalan ku

Vagetoz - Saat kau pergi
komentar | | Baca Salengkapna...

Seni jeung Budaya sunda bangreng

Seni Jeung Budaya Sunda Bangreng – Sunda eunges dekeut tina seni jeung budaya anu ngajadi ciri khas tina daerah, sarua tina halna satiap daerah di Indonesia anu ngabogaan ragam kasenian jeung budaya. Seni jeung budaya di satiap daerah anu nunjukeun eukeur mempereratkeun kabeh masyarakat tina pagelaran seni jeung budaya anu sering ditampilkeun satiap tahunna. Anu siga kesenian khas Sunda nyaeta Seni Bangreng.
Seni Bangreng nyaeta ngembangkeun tina seni “terbang” jeung “ronggeng”. Seni terbang ieu ngarupakeun kasenian anu ngagunakeun “terbang” nyaeta samacam rebana tapi gedena tilu kali tina alat rebana anu biasa di pake umum na. Seni Bangreng dimaenkeun ku lima pemaen jeung dua jelema nu nakol gendang anu ukuranana gede jeung letik.

Tina awalna kasenian ieu muncul basa waktu penyebaran Agama Islam anu dilakukan ku Wangsa Kusumah, tina kasenian terbang dijadikan media eukeur berdakwah. Sedengkeun “ronggeng” Tina kasenian ieu nyaeta sebutan eukeur si penari jeung sekaligus penyanyi atawa anu biasa disebut oge “Nyi Ronggeng”, anu di sebutna “Nyi” nyaeta seaorang awewe atawa perempuan.

Anu nurutkeun para ahli seniman, seni bangreng ieu asalna ti Kabupaten Sumedang jeung biasana anu dipertunjukkeun tina acara-acara hiburan jeung acara khusus nyaeta ruatan rumah, ngadirikeun bangunan anyar atawa acara syukuran jeung lain lainna.

Tapi samakin berkembangna zaman, meren ayeuna ngarasa jarang ningali pertunjukan seni bangreng anu di wilayah perkotaan, naha perkotaan dominan na jeung hal-hal jeung musik atawa pertunjukan modern. Tapi sababaraha hiji diwilayah pedesaan, masih aya anu ngalestarikeun kasenian ieu. jeung ngalestarikeun seni jeung budaya khas Sunda, anu sacara heunteu langsung.

Urang oge sabagai urang sunda kudu ngabantuan ngenalkeun kasenian daerah khas Sunda ka masyarakat anu kurang paham tina seni jeung budayaan khas daerah, jeung kudu di mumule kasenian sunda ku urang sabagai urang sunda.
komentar | | Baca Salengkapna...

Download lagu Bebi Romeo - Masterpiece (Full Album 2013)

Mangga anu resep kanu lagu Bebi Romeo disedot wae ieu lagu dihandap sok ah download
Lagu Bebi Romeo - Masterpiece (Full Album 2013) 
Lagu lagu Bebi Romeo Ieu kenging milarian di situs Tusfiles sareng Rockfdizfile sok tah Di sedot wae
Bebi Romeo - Melodi cinta feat dewi sandra
Bebi Romeo - Bukan cinta biasa feat Rosa
Bebi Romeo - Do you really love me feat Boyz II men & soul sister
Bebi Romeo - Cinta kau dan dia (String Chamber Version)
Bebi Romeo - Bawalah cintaku Feat Tata Janeeta
Bebi Romeo - Bunga terakhir Feat Mike Mohede & Anji
Bebi Romeo - Cinta dan kenanganku
Bebi Romeo - Lagu tentang kita Feat Rita Effendy
Bebi Romeo - Kenanglah
Bebi Romeo - Padamu ku bersujud
komentar | | Baca Salengkapna...

Cepot kembar

baraya urang sunda ieu aya wayang golek nu lalakona na  cepot kembar, sok mangga tah gera download wayang golek cepot kembar nu di dalang ngan na ku asep sunandar sunarya ti giri harja III sok mangga tah gera sedot

Cepot kembar - Part 1

Cepot kembar - Part 2

Cepot kembar - Part 3

Cepot kembar - Part 4

Cepot kembar - Part 5

Cepot kembar - Part 6

Cepot kembar - Part 7

Cepot kembar - Part 8
komentar | | Baca Salengkapna...

Lagu Urang Sunda

DMCA.com
 
Design Template by Urang sunda| Powered by Blogger